Marian van den Meydenberg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian van den Meydenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 42

  Marian van den Meydenberg heeft 42 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Inderdaad heel veel plezier gehad op de dansavonden op zondag.

  Inderdaad heel veel plezier gehad op de dansavonden op zondag. Ook verliefd geweest natuurlijk. Fred Arians uit Berg en Dal. Oh, jee. Voorheen had ik dansles gehad op de MTS aan de Hatertseweg waar onze meisjes school, MULO van de Wedren, voor uitgenodigd was. Veel klasgenootjes van school MULO en HAVO) zaten ook op deze dansschool.

  2007, Marian van den Meydenberg

  Ik zat bij juffrouw Lies in de klas.

  Ik zat bij juffrouw Lies in de klas. Omdat ik begin october jarig ben heb ik drie jaar op deze school gezeten. We gingen samen met de klas van Juffrouw Jopie veel 's middags met mooi weer naar 't Mariembos (Bloemenbos) en speelden dan in de 'diepe kuil'. Ik kan nog herinneren dat ik eens moest 'school blijven' toen ik Maria Heyltjes aan de haren had getrokken. Ik heb nog jaaaaren lang een doos met 'kunstwerken' van de Frobelschool in 'n doos gehad in ons ouderlijk huis op de Postweg. Nadat dat huis toen is verkocht na 't overlijden van m'n ouders is die doos kwijtgeraakt. Ik heb fijne herinneringen aan die schooltijd van toen.

  2004, Marian van den Meydenberg

  Dit was dan de 'grote school'.

  Dit was dan de 'grote school'. Aan de Acaciastraat. Tijdens 't speelkwartier 'bokken springen' 'elastieken', 'potten' en ook in die bosjes verstoppertje spelen. Altijd twee leerkrachten die tijdens 't speelkwartier rondliepen. Juffrouw Ruys, Mevrouw Bouten, Juffrouw Wols (later Rivas) Mevrouw Ookes, Juffrouw Kuypers (heel streng, maar ik was gek op haar) en in de zesde klas Meneer de Graaf. Klasgenoten: Wilma Janssen, Bea Kokke, Marijke Pennings, Gemma Kokke, Marian de Koning, Maria Heyltjes, Wilma Heyltjes, Carrie van Oort, Annemieke van Megen.

  2003, Marian van den Meydenberg
  ?