marian seegers

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marian seegers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marian seegers heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb op deze school lesgegeven als lerares typen.

  Ik heb op deze school lesgegeven als lerares typen. Ik zag ergens staan: van Noessel had iets met de typelerares, lekker ding??? Nou ja, ik dacht het niet!! Een ontzettend leuke tijd gehad op deze school, ik kwam uit Amersfoort en moest elke dag om half 8 weg om op tijd te zijn. Ik had in mijn auto (peugeot)allemaal type-machines staan die de leerlingen er eerst uit moesten halen. Een oude school, 'oudere'leraren maar een hele fijne sfeer. Inmiddels natuurlijk ook wat ouder en ik meen enkele namen nog te kennen maar zeker weten doe ik het niet. Waar zijn die leraren toch gebleven? Of zitten ze niet op internet? Het reisje naar Duitsland daar was ik bij, volgens mij met mijn vader (de heer Seegers) die ook jaren les gaf aan deze school, ik geloof kantoorpraktijk. Inmiddels iedereen uit het oog verloren, eigenlijk wel jammer. Leuk wanneer al die namen weer langskomen van Frater Ferdinand, Vermeulen, van Noessel, de Bruin, Ossevoort en van de Watering. Ik ken er denk ik nog veel meer Groetjes van Marian Seegers

  DR. Ariens scholengemeenschap, 1965

  Een leuke tijd gehad op deze school, ook minder leuke.

  Een leuke tijd gehad op deze school, ook minder leuke. Lessen Hagenaars blijven me altijd bij. Met hem heb ik nog lang contact gehad. Geschiedenis, hoe heette hij ook al weer? Buisman werd toen net hoofd van de school. Aangezien mijn moeder al les gaf op deze school kende ik de meeste leraren al. Of de jaren 1959 t/m 1965 kloppen weet ik niet zeker. Oh, ja, juffrouw Groen gaf handwerken en daar had ik altijd ruzie mee. Verder Dijkhuizen, die kwam later en was erg streng. Met de heer (?) die duits gaf had ik ook altijd bonje. Inmiddels heet ik (weer) Marian Seegers en heb 2 zonen (33 en 30 jaar) en geef zelf nog steeds les net als mijn ouders deden maar nu is het computerles geworden i.p.v. typelessen!

  Jacob van Campen ULO , 1959

  Het was een echte nonnenschool met ook wat 'gewone'juffen, zoals juffrouw Haarmans die ik later nog wel eens ben tegen gekomen.

  Het was een echte nonnenschool met ook wat 'gewone'juffen, zoals juffrouw Haarmans die ik later nog wel eens ben tegen gekomen. Voordat we naar binnen gingen moesten we in rijen opgesteld staan en op het fluitje van de non mochten we naar binnen. Naast onze school was de 'jongensschool'en dat was heel spannend. Mijn vriendin op deze school wan Nelleke Otto

  Juliaschool, 1951

  ?