Marian Rodenburg

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian Rodenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marian Rodenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  kan juf van de kolk en juf wolda nog herinneren en er zat een jongen bij mij in de klas die v.

  kan juf van de kolk en juf wolda nog herinneren en er zat een jongen bij mij in de klas die v.d.Hoek heet ik geloof dat zijn voornaam peter is, maar het is geen familie zoals iedereen toen dacht. Ik woonde toendertijd in de eksterstraat boven op het hoekje naast het potiek aan de kant van de lijsterlaan.

  2004, Marian Rodenburg

  Mijn dochter zat ook op deze school en had met een aantal leerkrachten en conciërge te maken die er in mijn tijd ook waren.

  Mijn dochter zat ook op deze school en had met een aantal leerkrachten en conciërge te maken die er in mijn tijd ook waren. Wel leuk dat er nog best veel bekende "gezichten" zijn.

  2004, Marian Rodenburg

  ik weet niet zeker of het jaartal klopt,we waren de 1e groep die starten met deze opleiding, we zaten in de kassen achter de school.

  ik weet niet zeker of het jaartal klopt,we waren de 1e groep die starten met deze opleiding, we zaten in de kassen achter de school. enkele namen van medeleerlingen: Carin wesselius(was mijn vriendin),astrid v/d meer,joke,odette,meriam blok ? ,rene kuperus,peter(zijn ouders hadden een tennisbaan?),nelleke,jaap,fokke en jacco . Carin,joke,odette en ikzelf kwamen gezamelijk van de zelfde school[agrarische school uit alphen a/d rijn]

  2004, Marian Rodenburg
  ?