Marian Haarink-

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian Haarink- en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marian Haarink- heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onze klassen waren in noodlokalen aan de Hengelose straat.

  Onze klassen waren in noodlokalen aan de Hengelose straat. Het waren leuke jaren, zo dicht bij de stad. Naast onze school was het consultatie bureau en soms kwam daar een bus militairen. Dat was grote hilariteit op zo'n meidenschool, we trokken de jongens een keer door het open raam en daar stonden ze vreemd van te kijken.

  Kleuterleidsteropleidingssc..., 1962

  ik vond de schoolreisjes wel erg leuk.

  ik vond de schoolreisjes wel erg leuk.In klas 1 of 2 gingen we schatgraven in Apeldoorn bij een blokhut (op de fiets er naar toe) met meneer de Wilde, erg gaaf. In klas 4 naar de Harz in een jeugdherberg. De laatste schooldag sliepen we op het plein in tenten. Erg stoer vonden we dat.

  M.A.V.O. school 'Klein Drie..., 1958

  De leukste vakken, waren op de zolder.

  De leukste vakken, waren op de zolder. Daar gingen we dia's kijken of handenarbeit doen. Ook handwerken vond ik heerlijk, mijn eerste beerje gebreit bij juf Ankie kasteel. Nu maak ik nog steeds beren, ben er zelfs een beetje bekend mee. ****************** Meneer Jan Nijhof vond ik ook geweldig in de zesde klas. Met de hele klas naar het badhuis, dat was een uitje. Het Sint-Nicolaas toneel vond ik ook geweldig, meneer Burggraaf deed altijd mee. En zingen met koninginnedag bij het stadhuis. ik mocht een keer de vlag dragen, omdat ik een leuk 'de Gruyter-petje' had. Soms speelden we toneel, met een uitvoering in het Elim-gebouw, tegenover de school, achteraf, het was een zeer moderne school in die tijd! Prima herinneringen hieraan.

  Hengelose Esschool, 1952

  ?