marian dijk

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marian dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marian dijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb twee jaar op de Inas gezeten.

  Ik heb twee jaar op de Inas gezeten. Na de zomervakantie ben ik in 1984 op de Inas gekomen en zat eerst in een andere klas maar omdat ik niemand kende ben ik naar een andere klas gegaan. Wat ik mij vooral herinnerde was dat ik uit de grote stad Amsterdam kwam en heel veel meisjes kwamen uit omliggende dorpjes en stonden raar tegen mij op te kijken. Eentje zei zelfs nog in het begin van jij jat. Ik stond haar wel raar aan te kijken. Het was een leuke tijd en vooral de gymleraar was bij heel veel meiden favoriet. Toen ik op die school kwam begon ook een andere opleiding waar je kon leren hoe je moest serveren en kon leren koken zoals dat in een restaurant gaat. In mijn tweede leerjaar ging je de ene week naar school en de andere week op stage. En dat vond ik een verschrikking vooral bij het gezin. Ik heb er een vriendin aan overgehouden die Yvonne Loderus heette. Ik heb daar geen contact meer mee,jammer maar helaas.

  Mgr. Zwijssen College, 1984

  De eerste twee jaar vond ik niet leuk.

  De eerste twee jaar vond ik niet leuk.Veel te rumoerig. In de derde klas van de Leao was het wel leuk. Ik weet nog een paar namen: Ursula Rijk, Willeke , Debbie, Carla, Barbara Doesburg,Kezban,Sandra.Onze decaan was destijds de heer Klaas Gorter.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1979

  Een hele leuke tijd, alhoewel er wel clubjes waren.

  Een hele leuke tijd, alhoewel er wel clubjes waren. Vooral in de vijfde en zesde klas[nu groep 7 en 8] werden de schriften door de leraar door de klas heengegooid.

  Louis Bouwmeesterschool, 1973

  ?