Marian Dekker

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian Dekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Marian Dekker heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het meeste staat me het examen...

  Het meeste staat me het examenfeest nog voor de geest, waarbij alle leraren een veetransportwagen in moesten.We kregen les in van die gehorige noodlokalen.Ik was de enige in mijn klas die uit Wageningen kwam. Iedere dag op de brommer heen en weer. Leraar Jac.v.d Bosch zal ik nooit vergeten,juffrouw van Onzen trouwens ook niet, zij heeft mij de liefde voor het Nederlands bijgebracht( ben dat jaren later ook gaan studeren) Ria Bus, Corrie Mulder en Marian ?( sorry)waren meiden waar ik veel mee optrok.We hebben met de wiskunde- klas nog een keer in de krant ge- staan. Die krantenfoto heb ik nog wel!Zijn er nog mensen die zich de feesten bij v.d Bosch herinneren?

  2006, Marian Dekker

  Wij hadden een vrij hechte kla...

  Wij hadden een vrij hechte klas. Tijdens de laatste reúnie, bij "Nol in het bos", kwamen er maar liefst 10 opdagen van ons examenjaar.In october is er weer een.Ik zou het leuk vinden om dan nog meer oud-klasgenoten te mogen begroeten. Waar zijn b.v: Erik Grauwmans, Ab v. d. Driesschen, Marian Veenendaal,Marian Hoogeveen, Rietje Vermeulen en Loes Driever.Herinneren jullie je nog de creatieve dagen, de radio-uitzending,meneer Ruiter, waarvan we maar liefst 3 uur achter elkaar in hetzelfde lokaal les hadden.... Dat hele gedoe rondom juffrouw Fikke ( die zou gaan trouwen)Meneer de Boer die zo kwaad kon worden om niks.De "schoolreisjes"naar de PGEM in Apeldoorn en Burgers Zoo in Arnhem.Ik vond het een heel leuke tijd.

  2006, Marian Dekker

  Kan me een meester Pronk of Sp...

  Kan me een meester Pronk of Spronk herinneren, die gaf je nog ouderwets een pak voor je billen en een juffrouw Steenstraeten die haar best deed ons vaderlandse liedjes te leren en de hoofdmeester heette meneer Kappers die was nogal klein en daar werden altijd grapjes over gemaakt.

  2006, Marian Dekker
  ?