Marian deBoer

Kent 0 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian deBoer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marian deBoer heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat op Venenschool 1. Juff...

  Ik zat op Venenschool 1. Juffrouw van Stokkum (klas 1), Juffrouw Akkersdijk (klas 2), Meneer Durberg (klas 3 en 4), Meneer Leemkuil (klas 5), Meneer Eysink (klas 6). De schooltandarts, krasjes en inentingen op school, brrrrrr. De sportdagen, de verkeerstuin, het verkeersexamen, Sinterklaasfeest in de grote zaal tussen de 2 scholen in.

  2003, Marian deBoer

  Ik heb niet zoveel (leuke) her...

  Ik heb niet zoveel (leuke) herinneringen aan deze school. Ik moest van huis uit verplicht naar deze school. Ik had destijds nog niet het lef om te zeggen dat ik eigenlijk naar de MAVO wilde. Dhr. Koens, Engelse leraar, blijft me nog altijd bij. Je moet bij this en that de tong op de onderste tanden leggen. Dat heeft hij er bij mij goed in gekregen ;-). Ook de verliefdheden van de klasgenoten Janny Pruischer, Ella ........., Tineke Hiddink, richting de leraren is me bijgebleven. Dan was er nog een leraar die mij onder hypnose probeerde te brengen maar dit lukte niet volgens hem omdat ik daar niet voor 'open' stond..........

  2003, Marian deBoer
  ?