Ontdek PLUS

Marian Bode

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marian Bode en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marian Bode heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school, leuke herinneringen.

  Leuke school, leuke herinneringen. Juf Els, meester Eijkelhof, meneer Dombroek. Leerlingen: Douwe Vet, Ritchy, Sandra, Monique, Manuella, Esther Meijerink, Bianca, Laura Koehler, Karin, Erwin, Peter, Dave, Marcel, Johnny de Graaf, Arno. Heeeeee Sandra, leuk om je hier te zien!!! En Monique.. ja jou ken ik ook nog!! Voor en achternaam met hete mail en dan heb je m'n email adres.

  Jan Pietersz Coenschool, 1974

  Een week op kamp, de hele avond bessen-jus gedronken en dan de hele nacht niet slapen.

  Een week op kamp, de hele avond bessen-jus gedronken en dan de hele nacht niet slapen... was erug gezellie. Oh ja we hebben ook nog een keer aan wadlopen gedaan... Leerlingen uit de klas: Hilary, Sylvia, Diana, Maurice.. en uit een hogere klas Walter Piso.

  Christelijke Mavo Oost / MA..., 1984

  Zat eerst op de Mauritskade, later nog een half jaartje op de Polderweg.

  Zat eerst op de Mauritskade, later nog een half jaartje op de Polderweg. Laura en Douwe ging mee van de lagere school. Marco en Martin...zaten jullie bij mij in de klas..Marco weet ik van de klasse foto 81/82..weet alleen niet meer wie je bent :-( Meester Anker, NL..erg nerveus type. En de kanjer van de school was toen Erik Hellendoorn.

  Amstellyceum, 1980