Ontdek PLUS

Marialette (Marja) de Haas

Kent 21 personen

Burg. staat -
Woont in Haarlem

  Bekijk het volledige profiel van Marialette (Marja) de Haas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marialette (Marja) de Haas heeft 6 klassenfoto's en kent 21 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig mee opgeschoten met dat diploma.

  Slechts 1 jaar vormingsklas - geen leuke herinneringen: de stank in het waslokaal, de vreselijke kooklessen. Edoch divers leutige klasgenoten: Joke Sporrel, waar ben je?! Marianne(Miesje) Kok, Ge Walda, Anneke Rosier..

  KV/JV, 1968

  Een mensenleven geleden.....

  Kan me nog de geur herinneren van de boetseerklei! Maaike van Leiden was bruidsmeisje van 'Tante Hannie'(!) (was haar eigen tante). Heel bijzonder. Meen me ook te herinneren dat er 'gemengde toiletten' waren zonder deuren. Vreselijk genant vonden we dat.

  De Kleuterhof, 1955

  Mooi gebouw, nog steeds...

  Weet nog het afscheidsfeest van Juffr van Onselen "Goudhaartje en de Troubadour". Heeft iemand daar nog foto's van? En de kwekelinge die voor een goed doel op een ongepast tijdstip de schoolbel ging luiden. Middelkoop was er niet blij mee (had sowieso geen gevoel voor humor). Schoolgenoten: Joost Vlasveld, Daan Wienke, Lia van Exel, Leida Lam, Bernarda Hakkenberg, Kier Schuringa, Peter-Alex van Meir, Sybold Heringa, broertjes Abbink, Ernst Scholten, Ernst Zwaanswijk... Maakte ongevraagd een tekening op het schoolbord voor een kweekjuf die ging trouwen. Gebruikte vetkrijt. Ze waren daar niet blij mee.

  Bosch en Hoven Christelijke..., 1956