Maria Wassink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maria Wassink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maria Wassink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het brugjaar in het klooster met die vieze nonnen-wc-tjes.

  Het brugjaar in het klooster met die vieze nonnen-wc-tjes. stiekem roken in de fietsenhokken, Klein Gebbink testen, gym op drie lokaties zodat je altijd weer te laat terug was op school en Kruunnenberg die heel wat gespreksstof leverde. Nederlands van Hoogma en typlessen van Ross. Wel leuke tijd gehad, nog geen reunie bijgewoond.

  SG de Wesenthorst, 1970

  Leuke school die in no-time van klein naar erg groot is gegroeid.

  Leuke school die in no-time van klein naar erg groot is gegroeid. Veel mogelijkheden,leuke handenarbeidlessen van Verheij. gym van Mirjam was minder. in de middagpauze naar de winkel van Mientje op de markt. en herinneringen aan Willem Klein, Leonie Peters, Jolanda van Haaster

  Isala college, 1975

  de leuke middagen met Birgit, Marjolein, Jeannette.

  de leuke middagen met Birgit, Marjolein, Jeannette. het repeteren van de musical bij Guido thuis. op de avond van het afscheid van klas 6 toen wij in klas 5 zaten, scheurde Berry Dickmann uit zijn broek. Melle en Marjolein waren zo leuk samen. Het heerlijke schooljaar bij meester van de Vegte, het kastiespel op het weitje naast de school.

  Christoffel, 1966

  ?