Maria Vos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maria Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maria Vos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden een klas met allemaal meiden van buiten Den Bosch.

  We hadden een klas met allemaal meiden van buiten Den Bosch. We hadden een gezellige klas en ik weet nog veel namen. Ria, Lidy, Clara, Els, Marion, Petra, Truus, Els,Mieke, Riet, Adry en Jeanne. Met de drie laatste heb ik nog steeds veel contact. We hebben tijdens een weekendje in Antwerpen besloten een reunie te gaan organiseren, maar adressen ontbreken. Misschien kan iemand ons verder helpen. Dus Riet ,Adry, Jeanne en Maria zoeken klasgenoten van rond 1970.

  Opl kleuterleidsters, 1967

  Op de ULO Maria Koningin met als directrice Juffrouw Hendriks.

  Op de ULO Maria Koningin met als directrice Juffrouw Hendriks. Dat was een leuke tijd, en als meisje uit Elshout kon je bij de leerkrachten een potje breken, geloof ik. Wij mochten tussen de middag de boodschappen doen, terwijl niemand van het plein af mocht. Wij vonden dat prachtig.

  Walewyc Mavo, 1963

  Ik was 5 jaar toen ik naar de kleuterschool ging.

  Ik was 5 jaar toen ik naar de kleuterschool ging. Daar hadden we een zuster voor de klas. IN de 1e klas hadden we juffrouw van der Lee en in de 2e juffrouw Bruurmijn. Dat was wel mijn favoriet juf. Daarna waren er enkele jaren weer zusters oa. zuster Magdaline. En in de 5e klas gingen we plotseling naar de jongensschool, daar kregen we meester Hesselmans.

  maria school, 1956

  ?