Maria van Opstal

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maria van Opstal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Maria van Opstal heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik herinner me de poppenhoek en het winkeltje in de klas.

  Ik herinner me de poppenhoek en het winkeltje in de klas. Zuster Bertha had een kanarie in de klas en die mocht rondvliegen. Als hij weer in het kooitje terug moest rende ze met een theedoek achter hem aan om hem weer te vangen en op te kunnen sluiten. Als uitstapje gingen we overvaren met de pont over het IJ. We mochten dan al varend onze pauzekoek opeten en onze lauwe melk op drinken (uit het bekende driehoekige pakje).

  2013, Maria van Opstal

  Ik herinner me nog de opening van de Saskia Kleuterschool, waarbij het groot feest was voor de kleuters.

  Ik herinner me nog de opening van de Saskia Kleuterschool, waarbij het groot feest was voor de kleuters. We kregen allemaal een boekje met een singletje erin 'Pret van A tot Z'.

  2013, Maria van Opstal

  Het beste kan ik me nog Zuster Jean-Marie en Zuster Jacunda herinneren.

  Het beste kan ik me nog Zuster Jean-Marie en Zuster Jacunda herinneren. De ene klein en dapper en de andere groot en streng. Zuster Jean-Marie gaf Franse les en viel ook welk eens in als er een les uit viel. Dan probeerde ze met ons in het Frans te communiceren... haha de meeste jongens waren alleen geïnteresseerd in dei ene Franse zin, die ze absoluut nooit wilden vergeten : foelee voes koesjer afek mwah ;-))

  2013, Maria van Opstal
  ?