Maria Kroon

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Maria Kroon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Maria Kroon heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel veel herinneringen, eigenlijk allemaal wel leuk.

  Heel veel herinneringen, eigenlijk allemaal wel leuk. Fijne school, rustig en misschien toen wat weinig uitdagend voor een meisje als ik. Dat vind ik achteraf als ik het vergelijk met de scholen van nu. Ik had graag een tweede fase gehad. Maar destijds had ik het best naar mijn zin en ik ben ook goed terecht gekomen. Op de reunie heb ik al veel oude bekenden gezien, dat was leuk.

  Fons Vitae, 1967

  Herinneringen zijn denk ik beperkt aan een lagere school.

  Herinneringen zijn denk ik beperkt aan een lagere school. Ik herinner me sommige klasgenoten (zie de foto), het poortje met het consultatiebureau waar ik mee naar toe durfde als iemand een wond had (ben later dokter geworden), de rok met broek eronder als het heel koud was, het plagen van de jongens van de school ernaast (rozenbottels), waar mijn broertjes opzaten, inktpotten schoonmaken aan het einde van het jaar,die keer dat ik net en beugel had en de tafel van 6 voor de klas op moest zeggen. Onze leraressen waren Mw.Middelkoop, Mw. vd Sluijs, Mw. de Groot (2x) en Mw vd Broek (2x). Ik heb nog een lijstje van mijn klasgenoten en zou het leuk vinden eens wat te horen. Hier komen ze; Wilma Willemse, Marian Sol, Winny Stegerhoek, Hetty van Deursen, Coby Smit, Ria Minolie, Mirjam Mekkes, Ria Mulder, Marion Smits, Yvonne Slump, Ineke Olthof, Anneke de Heij, Leonie Post, Thea Bours, Miranie Steenhorst, José van Mill, Marjan Volkerijk, Lucia Smit, Marjan Bos, Marja de Rijk, Christa Josemans, Jeanne Moniek, Marian van Wel,Astrid Schefers, Trix Walraven, Nora Bon, Elly Vendrig, Wilma Weller, Ineke Kersten, Ilse Langemeijer, Hanneke de Winter, Emily Glas. Ik hoop nog eens wat van jullie te horen.

  Meisjesschool Mariaschool, 1961

  ?