margriet zevenbergen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van margriet zevenbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  margriet zevenbergen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  als beginnende leerkracht door meneer van der Hak in de pauze van de trap gestuurd worden; sigaretje roken op de gang tussen de lessen door;.

  als beginnende leerkracht door meneer van der Hak in de pauze van de trap gestuurd worden; sigaretje roken op de gang tussen de lessen door;

  Professor Casimir OSG, 1967

  gymles waarbij ik uitgelachen werd omdat ik me echt inspande; gymles waarbij je je hemd moest aanhouden omdat het anders niet netjes was als je tijdens de gym (met alleen meisjes) je blote buik zag; juffrouw Gerhardt (Toos, en niet Ida, dat is de dichte

  gymles waarbij ik uitgelachen werd omdat ik me echt inspande; gymles waarbij je je hemd moest aanhouden omdat het anders niet netjes was als je tijdens de gym (met alleen meisjes) je blote buik zag; juffrouw Gerhardt (Toos, en niet Ida, dat is de dichteres) met hond Teun, die gelukkig hondenpenningen aan zijn riem had zodat we haar konden horen aankomen; juffrouw Krijn die de goede voornemens niet geloofde en als we rustig naar de les kwamen riep: wat zijn jullie druk vandaag! en weg waren alle goede voornemens weer eindexamenstunt met ezels uit scheveningen op het schoolplein; Corrie Schijf(?)en de vertolking van "Das sind ja die Forellen"

  De Nieuwe Meisjesschool, 1960

  SCHAATSWEDSTRIJDEN TONEELUITVOERINGEN.

  SCHAATSWEDSTRIJDEN TONEELUITVOERINGEN

  Middelbare Meisjesschool , 1955

  ?