margriet van derzee

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van margriet van derzee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  margriet van derzee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  natuurlijk zijn er veel goede herinneringen, maar vooral het schoolreisje naar Soest was erg leuk! En de eenvoud die een school toen nog had, in vergelijking met nu.

  natuurlijk zijn er veel goede herinneringen, maar vooral het schoolreisje naar Soest was erg leuk! En de eenvoud die een school toen nog had, in vergelijking met nu. Juf Zaagemans, meester Foppema en meester Deelstra die runden de hele zaak en hoe!!

  openbare school, 1973

  Net als vele klasgenoten heeft op mij ook het schoolreisje naar de ardennen een grote indruk nagelaten (ik heb het vele jaren later overgedaan met man en kinderen).

  Net als vele klasgenoten heeft op mij ook het schoolreisje naar de ardennen een grote indruk nagelaten (ik heb het vele jaren later overgedaan met man en kinderen). Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op deze schoolperiode. En als we het hebben over favoriete leerkrachten dan zijn voor mij: van Aerle (goeie vent) en Roobeek (toen jong, naief en (te)lief voor leerlingen) en Oetelmans(ondanks dat ik erge slechte cijfers op frans had; ik ben nu een echte frankrijk-liefhebber) en Prins die mij de liefde voor geschiedenis mede heeft bijgebracht). Kortom prima tijd gehad!

  St. Franciscus Mavo, 1979

  ?