Margriet Van den Berg

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margriet Van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Margriet Van den Berg heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  De school was een middelbaar beroepsopleiding voor kinderverzorging/jeugdverzorging toen ik er op zat en ik deed de 2-jarige KV/JV.

  De school was een middelbaar beroepsopleiding voor kinderverzorging/jeugdverzorging toen ik er op zat en ik deed de 2-jarige KV/JV. Er was in die tijd ook een 4-jarige HBO opleiding voor kinderverzorging en opvoeding. Mevrouw Peels was er nog en andere leerkrachten waren:marijke van Pernis(getrouwd met Kees van Pernis) en Koosje ? een hele lieve vrouw. Ik heb er ontzettend veel lol gehad met mijn vriendinnen Carine van Loenen en Marleen Tuin. Marleen zie ik nog steeds en Het zou leuk zij om anderen weer eens te zien.

  2004, Margriet Van den Berg

  Ik moet meteen denken aan het speelpein met het klimrek.

  Ik moet meteen denken aan het speelpein met het klimrek. Daar ben ik afgevallen en had toen mijn pols gebroken.Ik geloof dat het na de kleuterschooltijd gebeurde want ik woonde in de herculesstraat en we gingen dan na schooltijd er wel eens hangen. Verder weet ik er niet meer veel van maar ik herkende mezelf op een foto.

  2004, Margriet Van den Berg

  In de tweede klas van de havo kwam ik in Zoetermeer wonen en heb op het Erasmus een fantastische tijd gehad.

  In de tweede klas van de havo kwam ik in Zoetermeer wonen en heb op het Erasmus een fantastische tijd gehad. In de 0-uren verdwenen we door de openslaande ramen van het oude gebouw en gingen koffiedrinken bij de schoutenhoek(bejaardenhuis). Ik heb in het begin Hilde van de Berg als vriendin gehad maar zij ging van school. Daarna onzettend leuke jaren met Olga Bervoets. Helaas bleef ik zitten in de derde klas en Olga ging over(ze kon nou eenmaal beter leren dan ik).Later is Olga verhuist naar Lelystad en heb ik na een tijdje het contact verloren. Met Jessica Pors de werkweek in Antwerpen en dat was echt leuk Uitgaan in de Skipper en de Muze, we hadden veel vrijheid daar in Antwerpen. Nu woon ik nog steeds in Zoetermeer met mijn drie dochters (16-,14-en 10jaar oud) en werk op een internaatgroep op Effatha.

  2004, Margriet Van den Berg
  ?