margriet sluis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van margriet sluis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  margriet sluis heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Toen misschien wel bijna van s...

  Toen misschien wel bijna van school gestuurd maar we hebben met de groep wel twee hele leuke jaren gehad.Jeannet die iedere dag een tik op de ruit van het fietsenhok gaf.Wonderbaarlijk dat het heel bleef tot ik het natuurlijk ook een keer deed. En niet te vergeten de gymlessen onder leiding van Catweazle. We moesten een keer het duin op lopen met iemand op je rug.Toen wij zeiden dat hij niet goed bij zijn hoofd was en dat zelf maar deed heeft het tussen mij en Rob Kofman nog wel even gerookt.Jaren later was Kofman directeur van mijn dochter haar school hij noemde bijna alle namen van onze klas zo op alleen over mij had hij wat langer werk.(zeker niet veel indruk gemaakt)

  2004, margriet sluis

  Juf Zeugner,Juf Oosterling, me...

  Juf Zeugner,Juf Oosterling, meester Holleman. Enkele klasgenoten zijn Bob Soulje Truus van Wijnen Jan Eckhard Emmy Bergwerff Lenie Prinsen Hannie Koster Elselien van Veelen Marjan Schapendonk Henk Ouwerkerk Gertie de Leeuw enz.

  2003, margriet sluis

  Ik zat bij Reina in de eerste ...

  Ik zat bij Reina in de eerste klas. Ik ben zeer benieuwd hoe het is met Lieke Weyer en Els Wielema.

  2003, margriet sluis
  ?