Margriet Molendijk

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margriet Molendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Margriet Molendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  heel veel lol gehad op die school.

  heel veel lol gehad op die school.Vooral de lange die hebben we wat gepest.(condoom aan de uitlaat van zijn suzuki busje geknoopt en zo! ik zat bij corry van laar,hannelore,lia meurs,annelies van elst,mientje,henriette,en nog vele anderen (waar ik nu niet op de naam kan komen)in de klas.de directrice had als bijnaam "kutje" juf bonjenoor konden we ook altijd laten flippen,dhr.van nymwegen vond ik heel aardig.en die kabouter van rekenen weet zijn naam even niet meer,die was ook aardig en natuurlijk de gymleraar gerritsen.Bij godsdienst zaten we vaak boeken te kaften en zo (weinig van geleerd)we hebben eens een keer gestaakt op school nou ja we haalde altijd wel weer wat uit!!ik heb helaas geen foto ' s meer en hoop dan ook dat iemand die voor me heeft kan ik nog eens terug kijken naar deze leuke tijd!ik kwam samen met annelies van elst in de 2e klas van de huishoudschool vanaf de mavo kesteren we moesten ons toen voorstellen aan de klas gossie wat waren wij toen verlegen zeg!!

  2003, Margriet Molendijk

  Dit was de leukste school.

  Dit was de leukste school.veel lol gehad.Wij woonde aan de v.d. Zandestraat .we hadden toen een soort bende " mack" Destijds waren o.a. annelies en Benny van Elst,Joost nagel,Rene v Hoevelaken,Hans ?,Tom vd Linden ,meta meurs,lia meurs een club vrienden.Wij zijn in 78 of 80 naar Heelsum verhuisd.Mijn broertjes waren herman en marco deze hebben ook op deze school gezeten.ik heb geen schoolfoto ' s meer dus als iemand er nog 1of meer heeft dan graag even mailen.

  2003, Margriet Molendijk
  ?