Margriet Klein

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margriet Klein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Margriet Klein heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het Stedelijk Gym, tijdens de pauze in het centrum wandelen.

  Het Stedelijk Gym, tijdens de pauze in het centrum wandelen. En als het kermis was kwamen steevast te laat in de les. Lachen...En dan die feesten voor de onderbouw, daar heb ik goede herinneringen aan: lekkere jaren'80 muziek, opmaken met de meiden in de wc, lekker giechelen. De beta vakken wilden niet zo lukken, daarom ging ik naar een andere school. Toch gymnasium gehaald, lekker puh. Toen ik naar het gym ging, waren er nog maar 400 leerlingen, tegenwoordig zijn het er geloof ik al 1500. Ik loop nog dagelijks langs het oude gym, tegenwoordig een opvang voor junkies. Mijn kinderen zeggen altijd: Hier zat jij op school, he mamma? En dan zie ik alles weer voor me, alsof het de dag van gisteren was.

  2008, Margriet Klein

  Ik kwam pas in de derde klas op deze school, ik kan me de schooltijd nog goed herinneren.

  Ik kwam pas in de derde klas op deze school, ik kan me de schooltijd nog goed herinneren. In de pauze knikkerden we altijd. We hadden les van juffrouw Zaalberg, dhr Bolle, dhr Schuit en dhr Dumaine. Mijn zusje zat bij mw. Roeland, en hele strenge vrouw. Mijn vriendin in de zesde was Madelien. Met haar heb ik nog toneelgespeeld op afscheidsavond. Ook Sinterklaas werd groots gevierd, kan ik me herinneren.

  2008, Margriet Klein

  Na het Stedelijk Gym ging ik naar 4 vwo van het NSG.

  Na het Stedelijk Gym ging ik naar 4 vwo van het NSG. Een heel ander soort school! Ik heb voor de leraren opleiding ook stagegelopen hier en ben hier vijf jaar werkzaam geweest.

  2008, Margriet Klein
  ?