Margriet Jonker

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margriet Jonker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margriet Jonker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juf Ludy was de liefste juf, wij zaten met de derde klas in een gezellig noodlokaaltje op het schoolplein.

  juf Ludy was de liefste juf, wij zaten met de derde klas in een gezellig noodlokaaltje op het schoolplein. Voor haar verjaardag hebben wij een circusvoorstelling in elkaar gedraaid. In mijn herinnering een enorm succes... Ik weet ook nog dat zij bij een enorme regenbui haar schoenen uit trok en op haar blote voeten van het hoofdgebouw naar ons lokaaltje rende over het schoolplein. Zulke dingen maken blijkbaar diepe indruk op een kind. Wij stonden vol verbazing voor het raam naar haar te kijken. Weet eigenlijk alle namen en gezichten nog wel; er waren volgens mij in die 6 jaar weinig wijzigingen, dus we hebben ook best lang bij elkaar in de klas gezeten. Ik heb zelfs in totaal 14 jaar met Sven Verduijn in dezelfde klas gezeten!!

  Openbare Basisschool De Horst, 1978

  mavo, havo, vwo, alles gedaan wat deze school te bieden had, heb er dus 8 jaar "gewoond".

  mavo, havo, vwo, alles gedaan wat deze school te bieden had, heb er dus 8 jaar "gewoond". Heb er dus ook erg veel klasgenoten gehad. Ben van sommige wel benieuwd wat er van hen is geworden. Ik heb leuke herinneringen aan mijn schooltijd, vond eigenlijk alle leraren die ik had wel aardig.

  Pallas Athene College, 1984

  weet niet meer zoveel, wel dat de karren/autootjes op het speelplein altijd bezet waren: had ik weer alleen een schepje.

  weet niet meer zoveel, wel dat de karren/autootjes op het speelplein altijd bezet waren: had ik weer alleen een schepje... Ook deden we eens een dansje verkleed als konijn (dat pikten we toen blijkbaar nog) en we kregen oren op die met een haarspeldje werden vastgezet, ik weet nog dat dat bij mij heel zeer deed omdat tijdens het dansen die oren gingen wiebelen en zo aan je haar trokken.

  De Huppelhorst (kleuterschool), 1976

  ?