Bekijk het volledige profiel van margriet huisman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

margriet huisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De boten die langsvoeren, tijd...

De boten die langsvoeren, tijdens de muzieklessen van Houtkoop. De Engelse lessen van v.d. Peppel; de (enge spook-)verhalen bij de biologielessen van Germs; de sigaar van Heukels (Heukie staat tot Heukie log peukie is peukie);

2004, margriet huisman

Ik zat hier vanaf de 3e klas o...

Ik zat hier vanaf de 3e klas op school. Mijn broer Pieter zat een klas hoger, Wim een lager. Verder hebben Hans en Sybout hier ook nog op schgool gezeten; Sybout alleen in de kleuterklas, omdat we daarna naar Dokkum zijn verhuisd. Ik herinner me vrij weinig van de lagere school; wel nog een heel groot feest (XX-jarig bestaan)in 1964 of '65, waarbij we verkleed op school kwamen en een grote kermis/markt op het plein hadden. Natuurlijk ook wat namen van leerkrachten zoals mw. Moorman, dhr.v.d. Biezen en dhr v.d. Bergh.

2004, margriet huisman

Zat in de klas bij o.a. Henrïe...

Zat in de klas bij o.a. Henrïette Schwaab en Bea (Goedhart??). Ben in de 3e klas verhuisd. Mijn broer Pieter de Lange zat samen met Rob Fruithof een klas hoger.

2004, margriet huisman
?