Margriet Breunesse

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margriet Breunesse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margriet Breunesse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HBO-Inrichtingwerk of SPH, het begon toen net te wisselen.

  HBO-Inrichtingwerk of SPH, het begon toen net te wisselen. Het was een leuke periode, ik heb nog lang contact gehad/en nog steeds met Gabriele, Marjolein en Femia. Supervisie bij Hans Fritze. Remke Schaap kom ik af en toe tegen in Amersfoort. Na de HBO ben ik gaan solliciteren als groepsleidster in de kinderpsychiatrie en heb ik 8 jaar op Vosseveld UMC gewerkt. Daarna nog de PABO gedaan en sta nu zo'n 6 jaar voor de klas binnen de cluster 4, kinderen met gedragsproblemen.

  Hogeschool De Horst, 1986

  Het LHNO heb ik als een prettige opleiding ervaren.

  Het LHNO heb ik als een prettige opleiding ervaren. Ik verbaasde me dat onze "C" klas als lastig werd ervaren. De sfeer onderling was goed. Ik herinner me alle leerlingen nog. Jaren geleden is er nog een reunie bij Saskia georganiseerd. Dat was erg leuk, jammer dat niet iedereen er was. De MBO-KVJV was ook een leuke opleiding. Ik heb nog steeds contact met Beppie. Hanneke Hofman is beeldend kunstenaar in Hilversum. Heb haar in 2006 nog gesproken. Heeft alle jaren nog les gegeven en is sinds 10-'06 met pensioen.

  De Driest, 1972

  Het eerste jaar bij juffrouw Brussee.

  Het eerste jaar bij juffrouw Brussee. Zij mishandelde kinderen door aan haren te trekken, tegen enkels te schoppen en in je gezicht te slaan als je omkeek als je in de hoek stond. Ben een keer van gym thuis gekomen terwijl haar nagels in m'n vel stonden. Tot overmaat van ramp moest ik dat jaar overdoen en kreeg ik haar weer. De jaren erna waren leuk bij juf van Dam en meneer Nijssen. Het maken van inkt nadat we galappeltjes moesten zoeken en verzamelen. Het recept weet ik niet meer maar de inkt was bijna zwart en ging in grote glazen flessen. De liedjes van Toon Hermans. Dit alles bij meneer Nijssen, in de 5e en 6e klas. De liedjes van Toon Hermans leer ik nu aan mijn kinderen in het speciaal onderwijs. Ik werk op een cluster 4 school, sinds 8-'06 in zeist. Kinderen die daarnaast psychiatrische behandeling krijgen.

  O.B.S de Hertekreet, 1965

  ?