Bekijk het volledige profiel van Margret Schmitter en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Margret Schmitter heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Met z'n allen op schoolreisje....

Met z'n allen op schoolreisje. Een aantal ouders mee, dat waren meestal de ouders van mijn vriendjes en vriendinnetjes en mijn eigen ouders dus dolle pret!! Ook carnaval werd uitbundig gevierd. Ik moest altijd prinsesje zijn. Er zijn in die tijd veel foto's gemaakt, daardoor herinner ik het me zo goed. Veel kinderen gingen daarna naar de Schortinghuisschool, dus die herinner ik me wel!!

2004, Margret Schmitter

Ik vond het een goede school i...

Ik vond het een goede school in die zin dat ik er ontzettend goed ben onderwezen. Halverwege de 4e klas ben ik verhuisd naar Schoonhoven en op die school was er voor mij niet veel meer te leren. Ook de schoolomgeving was mooi. Oude gebouwen, oude bomen. Ik herinner me nog op vrijdagen "Oud papier brengen", de klas met het hoogste gewicht kreeg een eervolle vermelding. Ik denk met enige regelmaat terug aan de kinderen uit die tijd, ik ben ze zeker niet vergeten!!

2004, Margret Schmitter

Vreemd om vanuit Winschoten hi...

Vreemd om vanuit Winschoten hier op school te komen met totaal andere gebruiken. Ik was een vreemde eend in de bijt, maar werd al snel geaccepteerd. Geweldig waren de gevechten met de Rehoboth-school waar de noodkeet van klas 2 en 4 op het schoolplein stond. Soms was het sowieso vechten om bij je klas te komen. Verder herinner ik me de vele maandsluitingen nog; Hennie Huisman is later rijk geworden met de mini-playback-show!! Minder leuk was het pesten dat door een aantal leerlingen gebeurde. Een iemand was altijd de aanstichter en de groep volgde hem. Van de ene op de andere dag kon je van favoriet tot pestobject worden gebombardeerd. Al met al heb ik wel goede herinneringen aan de school, ik heb er veel lol gehad.

2004, Margret Schmitter
?