Margreet Visser

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margreet Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margreet Visser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb mijn verhaal al bij Centrale Mavo gezet.

  Ik heb mijn verhaal al bij Centrale Mavo gezet

  centrale school voor ulo, 1966

  Voor mijn gevoel heb ik met iedereen die in deze jaren op school zat ook in de klas gezeten.

  Voor mijn gevoel heb ik met iedereen die in deze jaren op school zat ook in de klas gezeten. Dat komt waarschijnlijk omdat het in die tijd een vrij kleine school was. Je had samen met andere klassen gymnastiek en handwerken en je bleef allemaal wel een keer zitten. (ik in klas 2)Ik was in die tijd niet makkelijk en had het idee dat ik mijn lengte met een grote mond goed moest maken. Ik heb daarmee vast wel mensen gekwetst, waarvoor alsnog excuses. Ik zat in die klas, die niet eens met schoolreisje mocht, omdat er geen 1 leraar met ons meewilde. Wij hebben toen een alternatieve reis naar Amsterdam gemaakt, film; Easy Rider, Artis, brouwerij en chinees eten. Ik droom nu nog dat ik mijn huiswerk niet af heb, terwijl ik dat wel altijd had.

  Mavo Monnickendam, 1966

  6 weken voor de grote vakantie ging ik verhuizen.

  6 weken voor de grote vakantie ging ik verhuizen. Ik zat in de klas met Boukje Boersma en Irene v.d. Hoed. De gymjuf was tot mijn grote vreugde het hele jaar ziek. Op mijn volgende school hadden ze in het eerste jaar Duits, die achterstand heb ik nooit ingelopen. Ik herinner mij dat achter me, Dick Klooster en Jan Lagerwaard zaten. Irene en ik zijn betrapt met spiekbriefjes onder onze rokken, volgens mij hebben onze achterburen ons verraden door erg sterk te "kijken""

  Centrale MAVO School, 1966

  ?