Margreet Vermeulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margreet Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Margreet Vermeulen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Geweldige tijd gehad in een hele hechte klas.

  Geweldige tijd gehad in een hele hechte klas. Werkweek in Sassenheim. Sinterklaas vieren met de klas op mijn kamer met Chili con Carne. Leraressen mevr. van Leeuwen, van Krimpen, Rebel voor Nederlands en Wil voor muziek. "Es puer natus" zingen met Kerst.

  2003, Margreet Vermeulen

  B4M en B5M.

  B4M en B5M. Dan toch nog maar de MMS afmaken. Weer samen met Mabel. Andere namen die opborrelen, Peggy Crince le Roy, Anda Mosterd (die zich Angele Moutarde liet noemen), Karin en Betty, meer namen kan ik me niet herinneren. Charmante Franse lerares die me zo geholpen heeft op mijn eindexamen. Dhr. Nijenhuis die dat juist niet deed. Lieve mevr. Voogd voor Duits. Buiten tekenen met meneer de Nobel. Scheikundelessen die niet besteed waren aan ons en de rapportcijfers die we zelf mochten bepalen! Gezellige daltonuren die we benutten voor heel andere dingen dan ze voor bedoeld waren. Werkweek naar Canterbury was geweldig!

  2003, Margreet Vermeulen

  Eindelijk mannen in de klas en weer terug bij mijn hartsvriendin Mabel van Schravendijk.

  Eindelijk mannen in de klas en weer terug bij mijn hartsvriendin Mabel van Schravendijk. Verder Fieke Vermeulen (nu mijn schoonzusje), Koos, Peter de Vries, Bert, Christien meer kan ik me niet zo herinneren. In de pauze altijd naar het koffiehuis voor een "bal pic(alilly). Meneer Walraven voor geschiedenis, den Dulk, de gymjuf die voorlichting gaf (alleen voor de meisjes).Meneer Mevius (vieze sigaren!) was toen hoofd van de school.

  2003, Margreet Vermeulen
  ?