Ontdek PLUS

margreet Speelman

Kent 33 personen

Gescheiden , 1 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van margreet Speelman en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    margreet Speelman heeft 5 klassenfoto's en kent 33 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    de eerste klas was wel leuk dat was klas 1f de tweede klas was heeeleeemaaaal niet leuk dat was in 2j en de derde en vierde klas was super!!! klas v3a en v4a.

    de eerste klas was wel leuk dat was klas 1f de tweede klas was heeeleeemaaaal niet leuk dat was in 2j en de derde en vierde klas was super!!! klas v3a en v4a. vrienden bijv. jan de jonge trea pelgim en heidi voorn(ben getrouwd met broer)sandra. e mevr. willekes en mevr.strolenberg hebben me erg geholpen als ik problemen had echt kei leuke leraren toen.

    Chr.scholengemeenschap'Morg..., 1993

    juf klooster, juf hilda brink, en natuurlijk de waterbak en de zandbak.

    juf klooster, juf hilda brink, en natuurlijk de waterbak en de zandbak.Koninginnedag wa ook altijd wel leuk.maar....ik heb ook op een peuterspeelzaal gezeten het was vlakbij deze school de juf heette juf friedl dat kan ik me nog herrinneren.wie weet hoe deze school heette? zet dat er dan even bij je naam oke?hartstikke bedankt alvast.

    Kleuterschool de Iemenkorf, 1982

    Meester Hillinga die mocht ik niet zo, maar.

    Meester Hillinga die mocht ik niet zo, maar.....wie wel?Ik was eerst vriendin met sandra veel kattekwaad uitgehaald met haar en toen ben ik vriendin geworden met suzanne kats dat was een leuke tijd. en mijn aller eerste vriendje Bert Gosink. en thierry wiekema die we eerder altijd pesten.We gingen helaas verhuizen naar Balinge,maar de feestweken toen en die er nog komen ging/ga ik altijd nog heen. Ik ben nou getrouwd met bennie en we hebben een zoontje die william heet we zijn erg gelukkig samen.

    Mr Sieberingschool, 1990