margreet ringnalda

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van margreet ringnalda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  margreet ringnalda heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fysiotechniek van Weisfelt: de solennoïde voor de arthrotische nek van een giraf moest in de prullenbak gekonkt (van kinken, konken, gekonkt).

  Fysiotechniek van Weisfelt: de solennoïde voor de arthrotische nek van een giraf moest in de prullenbak gekonkt (van kinken, konken, gekonkt).Op de Keizersgracht, boven op zolder was het lokaal. Ben erg benieuwd hoe het gaat met de rest van de bende van zes: Marten Nijdam, Hans van Staveren, Robert Gonggrijp, Hester Harinxma. Tineke Inden woont nu in Mexico.

  Academie voor Fysiotherapie..., 1972

  Erg veel plezier gehad! ben dan ook in de derde klas blijven zitten en mocht mijn eindexamen nog een keer overdoen.

  Erg veel plezier gehad! ben dan ook in de derde klas blijven zitten en mocht mijn eindexamen nog een keer overdoen. Toch mijn gymnasium b gehaald. Ik zie nog mevrouw Hennephof voor me:midden op de gang en gewapend met een schaar haalde zij eigenhandig de zomen van de volgens haar te korte minirokken los.

  C.S.G. Buitenveldert / Chr...., 1964

  Ik heb als Greetje in de klas gezeten bij o.

  Ik heb als Greetje in de klas gezeten bij o.a. Sonja Baljet, Jennifer Baljet, Mary de Haan, Mieke Hessels, Jaqueline en Karin Pastoor.Het was een strenge school die de kennislat behoorlijk hoog legde.In de zesde klas was mijn Paasrapport slecht, ik verhuisde naar Amsterdam en mijn eindrapport was op alle vakken enkele punten hoger! Vanaf die tijd heette ik Margreet. Heb in de klas gezeten bij mw. Tobi (katoen leren breien,wat een ramp!) van Gemert de gemenerd, Warenga en van Leeuwen. In de entreehal stond een kartonnen doos onder het grote aquarium: daar konden de gebruikte postzegels in.

  Julianaschool, 1958

  ?