Margreet Handgraaf

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margreet Handgraaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margreet Handgraaf heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.Ik heb met Arno Lust ook altijd erg gelachen. En Hans de Neeve was een hele lieve leraar. En Jacqueline de Dood was mijn beste vriendinnetje. De Sportdagen, carnaval, het was allemaal leuk. Ik vond het dan ook erg leuk dat er in 1993 een reunie is geweest.

  de zonnedauw, 1970

  Ik heb een gouden tijd gehad op deze school met Janneke van het Hof,Beppie,Jacqueline de Dood,Mirjam gomes, Eliza, Cassandra,petra bosschieter, Marina,Bartine etc.

  Ik heb een gouden tijd gehad op deze school met Janneke van het Hof,Beppie,Jacqueline de Dood,Mirjam gomes, Eliza, Cassandra,petra bosschieter, Marina,Bartine etc. Altijd gedonder met de gymleraar Luxwolda, en we hadden een strenge huismeester Stakeltje(stakelbeek) want we gingen altijd stiekem in het fietsenrek roken en dan werden we gesnapt en moesten we het schoonmaken.en Juffrouw Dierdorp van naailes daar hadden we ook altijd gedonder mee. En de juf die kookles gaf vond ik heel lief, helaas weet ik haar naam niet meer. zou het leuk vinden om eens wat van oude schoolvriendinnen te horen !

  De Springplank, 1980

  ?