Margot Wauben

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margot Wauben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margot Wauben heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was 8 jaar en kwam uit Limburg en toen ik eenmaal mijn zachte G verruild had voor het echte Zaanse dialect verhuisden we weer terug naar Limburg.

  Ik was 8 jaar en kwam uit Limburg en toen ik eenmaal mijn zachte G verruild had voor het echte Zaanse dialect verhuisden we weer terug naar Limburg. Maar Zaandam is altijd in mijn herinnering gebleven. Deze school was gemengd en in het begin was ik erg bang voor al die "wilde" jongetjes, die me steeds plaagden met mijn Limburgs accent, maar later waren er wel enkelen die ik erg graag mocht zoals Cees Groen. Ik moest tussen de middag overblijven omdat ik te ver van de school woonde om heen en terug te fietsen. We aten dan onze boterhammen op in de klas van meester Blum. Ik zat ook bij het koortje van meester Blum en zong dus vaak zondags in de kerk. Ik kan me de verjaardagfeestjes van Elma Spillekom herinneren. En ik was ook bevriend met Ingeborg die 6 juni jarig is en met Cissy die zo'n mooie zwarte lange haren had.

  o.l.v. Lourdes School , 1965

  Ik heb alleen de eerste en de tweede klas op deze meisjesschool gezeten.

  Ik heb alleen de eerste en de tweede klas op deze meisjesschool gezeten. Ik ging graag naar school. Toen wij naar Zaandam verhuisden en ik al mijn vriendinnetjes moest verlaten vond ik dat heel erg.

  Lidwina School, 1963

  Ik zat op de oude lokatie in het Kapellerbos.

  Ik zat op de oude lokatie in het Kapellerbos. Het was even wennen om, na de beschermende relatief kleine MAVO nu op een gemengde HAVO/Atheneum scholengemeenschap te zitten. Veel zoeken in het begin, naar het lokaal, naar de docent, naar de oude vriendinnen. Wel leuk om er weer nieuwe vrienden en vriendinnen bij te krijgen, zoals Phia Jutte met wie ik, naast mijn oude MAVO-vriendinnen, veel optrok en bij wie we tijdens uitgevallen lesuren thuis gingen koffie drinken. De werkweek naar Parijs in ons examenjaar was natuurlijk een onvergetelijk hoogtepunt.

  Eykhagencollege, 1973

  ?