Margot van der Maden

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margot van der Maden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margot van der Maden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Saaie,kille school.

  Saaie,kille school. Na op vorige school met alleen maar jongens in de klas gezeten te hebben, zaten hier alleen maar meiden op school. Leraar Dassen liet met regelmaat de proefwerken in de trein liggen. Sportdag bij het CIOS en de feesten georganiseerd door het CIOS waren wel heel erg leuk

  MDGO-ag (apothekersassistent), 1985

  Veel met Stella en Desiree gespeeld.

  Veel met Stella en Desiree gespeeld. Als je straf kreeg moest je achter het gordijn gaan staan.

  kleuterschool 'De Woelwaters', 1973

  Leuke herinneringen aan deze school, de franse leraar Spaargaren vond ik het leukst, in 3 en 4 mavo was ik samen met Julia het enige meisje in de klas, alleen bij de gym en handenarbeid werden wij bij andere meiden ingedeeld.

  Leuke herinneringen aan deze school, de franse leraar Spaargaren vond ik het leukst, in 3 en 4 mavo was ik samen met Julia het enige meisje in de klas, alleen bij de gym en handenarbeid werden wij bij andere meiden ingedeeld. Ik moet zeggen dat ik zelf erg rustig was maar wel erg genoten heb van al die ketende en ontdeugende jongens in de klas. Verder herinner ik mij ook nog dat we met een vast clubje omgingen, waarbij we wel eens naar de kinderboerderij gingen of gezamelijk schaatsen etc.

  Herbert Vissers College voo..., 1981

  ?