Margot - Janine Duran Overbeeke

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margot - Janine Duran Overbeeke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margot - Janine Duran Overbeeke heeft 22 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Franse lessen op zaterdagmorgen van 8-9 uur op een pittig niveau.

  De Franse lessen op zaterdagmorgen van 8-9 uur op een pittig niveau. De leuke spelletjes die we deden. Het goede onderwijs en vooral het leuke groepje vriendjes en vriendinntetjes o.a. Rineke de Heer, Miriam Groenhart, Adje van Schaik, Willem Hubregtse en Peter van Putten.

  Nutsbasisschool Boeimeer, 1958

  Het sporten op het KNVB-terrein waardoor het wel leuk was om daarna nog even door te gaan met ping-pongen, terwijl we eigenlijk naar Frans moesten.

  Het sporten op het KNVB-terrein waardoor het wel leuk was om daarna nog even door te gaan met ping-pongen, terwijl we eigenlijk naar Frans moesten. Mieke van Setten was mijn vriendin en we hebben nog steeds contact, heel leuk. Bij haar thuis kon ik mijn sandwiches opeten en dan kreeg ik altijd een glas melk van haar moeder

  Christelijk Lyceum Zeist (CCZ), 1966

  Mijn beste vriendin Fuusje de Graaff leren kennen met wie ik nog steeds in contact ben, en buurvriendje Prospère Nispel, die ik ook weer heb ontmoet.

  Mijn beste vriendin Fuusje de Graaff leren kennen met wie ik nog steeds in contact ben, en buurvriendje Prospère Nispel, die ik ook weer heb ontmoet. Heel leuk! lessen van 7.30 - 12.00 tropenrooster! 1x per week terug- komen 's-middags voor handwerkles. Wat jammer was het dat bij pensionering (bij de Shell was dat met 50 jaar) het de gewoonte was om naar Nederland te gaan. Ik denk dat zovelen nog veel langer op Curaçao hadden willen wonen. Wij woonden op de Margrietlaan in Emmastad. Ben in 2001 voor het eerst weer terug gegaan met mijn dochter die toen 12 jaar was. Ik wilde haar het eiland laten zien waar we zulke gelukkige herinneringen aan hebben en een belangrijk deel is van onze familiegeschiedenis. We hebben ons laatste huis van buiten gezien. Het zag er prima verzorgd uit en er waren een paar kleine bedrijfjes in gevestigd en we konden in de tuin rondlopen. Zelfs nog een oude waslijn uit onze tijd gezien en bij sommige huizen stonden nog de oude groene brievenbusjes. In het voorjaar 2011 hoop ik weer terug te gaan met mijn zus en zwager.

  H.J.A. Schroederschool (She..., 1957

  ?