Margot deGraaf

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margot deGraaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margot deGraaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Deze school was destijds nog in Leiderdorp.

  Deze school was destijds nog in Leiderdorp. Wat moesten we veel uit ons hoofd leren! Leuk jaar gehad. Veel met Winfred en Miriam opgetrokken. Als ik de foto's zie van onze studiereis naar Parijs moet ik nu nog lachen. Met de opleiding heb ik nooit meer iets gedaan. Ben gaan werken in de jeugdzorg.

  AVR Reisbureauvakschool, 1980

  Een boodschap doen voor juffrouw van de Ven, dat was een hele eer.

  Een boodschap doen voor juffrouw van de Ven, dat was een hele eer. Meneer van Poppel liep altijd met de aanwijsstok op zijn neus tussen de banken van de klas door. Toen ik verhuisde naar Helmond kreeg ik van alle kinderen uit de klas een brief. De brieven heb ik nu nog steeds.

  De Goede Herder, 1967

  In de tweede klas, na de herfstvakantie kwam ik op deze school.

  In de tweede klas, na de herfstvakantie kwam ik op deze school. Net verhuisd van Helmond naar Venray. Grote overgang. Een echte meisjesschool. We moesten opstaan als een van de juffen binnenkwam en in koor 'Goedenmorgen juffrouw...' roepen. Schrijven met kroontjespen en een inktpot. Losse haren mocht niet en je moest een zakdoek bij je hebben. In de tweede klas moesten we voor vaderdag een pannenlap breien!! Met de komst van dhr. Janssen als schoolhoofd werd alles anders, we kregen allemaal een gekleurde plastic lineaal.

  De Bongerd, 1968

  ?