Margo van Ostaijen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margo van Ostaijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margo van Ostaijen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  al die workshops.

  al die workshops..... pfff als ik daar nog aan denk! ik heb ongeveer 8 jaar in "het vak" gewerkt. Eerst in een Kinder GVT, daarna bij volwassen met een verstandelijke handicap en/of psychiatrische problemen. Vanwege de wisselende diensten die ik niet meeer kon combineren mijn gezin gestopt en iets totaal anders gaan doen. Ben nu secetaresse op een werving en selectiebureau. Heb 2 hele lieve kids (11 en 8 jaar), ben gescheiden maar heb nu een hele lieve vriend, met wie ik hopelijk snel ga samenwonen!

  HBO Jeugdwelzijnswerk, 1986

  het rookhol(keldertje) waar ik samen met astrid de pauzes doorbracht.

  het rookhol(keldertje) waar ik samen met astrid de pauzes doorbracht. En dan niet om te roken, maar vooral om naar stoere jongens te kijken. klas 1a(als ik het goed herinner) bij dhr. Kester. Dat was een heel goed begin.

  Spieringshoek, 1980

  ja Paul woordenboeken hebben nog steeds geen geheimen voor mij.

  ja Paul woordenboeken hebben nog steeds geen geheimen voor mij. En inderdaad de musical: volgens mij was ik de dokter. Ik kan me nog wel de repetities herinneren en het af en toe zeer valse zingen. Volgens mij was er nog een paul die de hoofdrol speelde

  john f. kennedy school, 1974

  ?