Margo deKok

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margo deKok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Margo deKok heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op deze school van 1974 t/m 1977.

  Ik zat op deze school van 1974 t/m 1977. Het waren voor mij moeilijke jaren na al veel verhuizingen achter de rug te hebben gehad. Ik kwam van een Internationale school met als voertaal frans dus de aansluiting was moeilijk. Ook werd in die periode mijn vader ernstig ziek zonder dat wij dit in eerste instantie echt door hadden. Hij is toen ook in 1977 overleden. Wat mij bij blijft zijn de goede contacten met leraren en leerlingen. Namen die mij te binnen schieten zijn Fieke Olthof, Jacqueline Soontiëns, Femke Hemsbergen, Piet Heijn Besseling, .....

  Nassau scholengemeenschap, 1974

  Ik zat op deze school van 1964 t/m 1966.

  Ik zat op deze school van 1964 t/m 1966. Ik herinner me dat we ook in een noodlokaal aan het eind van de Eertbornweg leskregen. Wij zijn daarna naar Duitsland verhuisd. Jammer dat deze periode in ´t Harde maar zo kort heeft geduurd. Ik kan mij op dit moment nog geen namen herinneren. Wie weet komt dat nog!

  Ichtusschool, 1964

  ?