Margo Busser

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margo Busser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Margo Busser heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Geweldige tijd.

  Geweldige tijd...met name de geintjes in het studielandschap; computers op auto-correctie en eerstejaars daardoor de mist in zien gaan, etc. Alle hype rondom Gordon (Dirke!!) tijdens ons afstuderen en natuurlijk Martijn en de kantinedame!! Met Roos, Rachel, Maaike en Ilse tot in het oneindige op school aan het werk....en dat rot eind naar de OGH in de Seat Marbella (vasthouden voordat we omwaaien!) En natuurlijk de break in Belgie, waar het huisje onder onze handen afbrak...haha. Nog maar een wijntje dan, alles is een reden voor een toast!

  2004, Margo Busser

  Feest!!! Heel veel spijbelen onder het mom van de trein had vertraging samen met Elza en Paulien.

  Feest!!! Heel veel spijbelen onder het mom van de trein had vertraging samen met Elza en Paulien. Fijne vrije mentaliteit en geweldige vierdejaars reis naar Spanje...Margreet, Paulien(tje), Marscha, Marieke en heel veel Italiaanse jongens haha. Marijke, was een super docent, zo ook Ron!

  2004, Margo Busser

  Heerlijke school, veel gelachen met Lyanne en Marieke.

  Heerlijke school, veel gelachen met Lyanne en Marieke. Grote kuifen met mega veel gel (en dan denken dat je cool bent, haha) en stappen in de Joy.

  2004, Margo Busser
  ?