Margit Mulder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Margit Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Margit Mulder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Het schoolgebouw vond ik heel statig en spannend.

  Het schoolgebouw vond ik heel statig en spannend. Dat er mensen zich in de oorlog hadden verstop en dat er kogelgaten op het plein te vinden waren.... Ook in de kelder waar het oud-papier opgeslagen lag waren er oorlogskreten van canadezen (?) Als lerearen heb ik oa gehad Juf van der Sluis, meneer Timmermans en meneer Doktor. En juffrouw Waarheid die ik 2 jaar heb gehad (bij gebrek aan leraren oid). Juffrouw Waarheid had altijd een verhaal over haar irritantie buurjongetje. Als hij iets verkeerds had gedaan, zei zij altijd. Al is de leugen nog zo snel de Waarheid achterhaald hem wel.

  2008, Margit Mulder

  herinneringen aan school, Natuurlijk mijn klasgenoten, niet dat ik ze me allemaal herinner, want we hadden een volle klas.

  herinneringen aan school, Natuurlijk mijn klasgenoten, niet dat ik ze me allemaal herinner, want we hadden een volle klas. Op een gegeven moment zelfs 35 tegelijkertijd gebouw: eerste jaren in noodgebouwen achter het sportveld en later aan de voorkant. Totdat het nieuwe gedeelte eraan kwam. Wat een eind lopen moest je dan. leraren: mijn favoriete leraar was dhr Gijs Jonkers van Latijn. Toen hij klasseleraar was heeft hij ons uitgenodigd in zijn heel bescheiden stulpje aan een Amsterdamse gracht. Het eten was heel bijzonder linzensoep en alternatief brood. Dit was voor een aantal van ons de eerste keer macrobiotisch eten. Leuke dingen van school: Musical met dhr Kaper, liedje disco, disco a god the greates glittershow, heb ik soms nu nog in mijn hoofd. Kijken in het klasseboek van andere klassen op zoek naar het lesrooster van die ene leuk jongen uit een hogere klas.......

  2006, Margit Mulder
  ?