Bekijk het volledige profiel van Margaretha,Greetje Bauriedl en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Margaretha,Greetje Bauriedl heeft 9 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Al deed je nog zo je best met...

Al deed je nog zo je best met strijken, je kreeg je sloop, theedoek of laken aaaaltijd weer terug met het woord "overdoen". Ik zag geen kreukel, maar de juf wel. Heette ze niet Mevr.Meier? Dan was er nog een lerares voor het vak "levensvragen" die we altijd over konden halen, over hele andere dringen te praten als over de les. 1 x per week schoonmaken, alle trappen (marmor/houten), keuken enz.- en wie dacht daaraan te ontkomen door ziek te zijn, moest deze uren later weet inhalen. Voor ziekteverzorging hadden we Mevr. Verdenius. Voor de rest weet ik het niet meer. Ik had niet veel zin in deze school, maar ik moest wel omdat ik te jong voor de verpleging was. Deze school heeft ervoor gezorgd dat ik dan heel iets anders ben gaan doen. Klasgenoten o.a. Marja Schreuder/Joke de Bruijn/Annie Meier/Wilma Roes/ Marja v.d.Meiden.

2004, Margaretha,Greetje Bauriedl

Leraren: Boomsma, Vriend, Boog...

Leraren: Boomsma, Vriend, Boogert, Mevr.van Exel, van Dam, Toornstra, v.d. Maden, Broers (ik meende daar een vreemd geluid te horen), Boogerman, Krispijn, Berends, deGraaff, Ter Brugge (Gym), Vermeer (tekenen), Weenink die altijd naar achteren rende om het schilderij recht te hangen, dat we tevoren scheef hadden gehangen. de Heer Punt van het koor, waar we tussen de middag moesten oefenen, hij met z'n viool.Klasgenboten o.a. Marja v/d Meiden, Anja Matla, Leny van Roon. Ik heb nog ergens een hele lijst met verdere namen.

2004, Margaretha,Greetje Bauriedl

Herinner me aan de meesten van...

Herinner me aan de meesten van de klas van de Heer Kamp (Knoflook).Juf M.M. van Leeuwen, Juf Sluiter, Meneer Kamp, Reitsma,Burger,Vosselman. Mijn vriendin was trudi Oort en Jolanka Rommerts. In mijn klas zat ook Gerard Gleijm, die een paar weken geleden bij mij op bezoek was in Beieren.

2004, Margaretha,Greetje Bauriedl
?