Marga Wisman

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marga Wisman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marga Wisman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de verkoopstersklas zijn we op de fiets naar Egmond geweest en we sliepen daar in een bunker.

  In de verkoopstersklas zijn we op de fiets naar Egmond geweest en we sliepen daar in een bunker.Mary Monteban praatte in haar slaap en we hebben haar toen een beetje uitgehoord. Onze klasseleraar was Dhr.Koudijs, hij gaf ook Duitse les. Ook herinner ik me dhr. Franken, hij gaf muziekles en zijn vrouw gaf geloof ik ook les. Verder weet ik alleen nog maar dat we ook een juffrouw Bank hadden, wat voor les zij gaf, geen idee. In 1979 heb ik nog een reunie georganiseerd en ik heb toen 10 oudleerlingen bij mij thuis gehad. We waren toen allemaal rond de 25 jaar en nu zijn we al rond de 50 jaar. In de verkoopsterklas zaten: Marja Mulder, Angelique Morsink, Hennie Lohrber, Carla vd Hulst, Louise Staal, Marianne Termaat, Mary Rutten, Martha Koning, Tonny Pistoor, Anneke Fiolet, Geby Bouweriks, Jose Mester, Tineke Sier, Willy Rijnsma, Anneke Wolfenbuffel, Mary Monteban, Ina Burger en Ciska Mertens.

  2003, Marga Wisman

  Omdat het een nieuwbouwwijk was, in veel noodlokalen les gehad.

  Omdat het een nieuwbouwwijk was, in veel noodlokalen les gehad. De laaste 2 jaar in de Sam van Houtenstraat, dat was de nieuwe school ( nu Koggeschip). Leuke tijd gehad, ik herinner me dat ik in de 4 klas brieven heb gehad van mijn klasgenootjes omdat ik voor 6 weken in Bakkum zat. In de 1e klas had ik jufrouw ter Haar. Ook nog les gehad van mevr. Boelhouwer of zoiets. Juffrouw Erp In de 6e klas gingen we voor 3 dagen naar Ankeveen met schoolreisje, zuster Immaculata was heel erg aardig. Later is zij uitgetreden.

  2003, Marga Wisman
  ?