Marga Visser

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marga Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marga Visser heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat met Jos Teunissen altijd achter in de klas en maar kletsen onder de les.

  Ik zat met Jos Teunissen altijd achter in de klas en maar kletsen onder de les. De meester van engelse les noemden ons toen altijd juffr. snip en snap. namen die ik nog weet zijn Robert Compier, Marja van Rhenen, Karin, Anja, Tom, Wim, Jos de Vos, Ellen de Vries en juffrouw Stroobach.

  1e Montessori ULO/Mulo/MAVO, 1964

  In de klas gezeten bij juffrouw Metrop (een hele lieve juf) Namen die ik nog weet zijn: Loesje Steinis, Jan, Martin,Ankie, Willie, Elsje en de broertjes Joren.

  In de klas gezeten bij juffrouw Metrop (een hele lieve juf) Namen die ik nog weet zijn: Loesje Steinis, Jan, Martin,Ankie, Willie, Elsje en de broertjes Joren. Een van mijn herinnering aan school is dat als je een plaatje over mocht trekken dat je dat dan tegen het raam aan deed. En een hele grote zandbak.

  D Pinksterbloem 4e Montesso..., 1955

  Als ik mijnoude schoolfoto's bekijk komen er steeds meer namen naar boven.

  Als ik mijnoude schoolfoto's bekijk komen er steeds meer namen naar boven. Juffrouw Hoek, juffrouw Plieger en juffrouw Compier. Uit de onderbouw weet ik deze namen nog: Loesje Steinis (was mijn vriendin vanaf de kleuterschool),Liesje de Bo, Robbie, Jan, Yvonne, Martin Beenhakker,Carrie, Neeltje, Marijke, Willie. Uit de boven bouw: Francis, Joke, Marijke, Arnold, Joke, Greetje, Loesje, Jeanet Hardering, Veronica , Loekie, Alex.Herinnering aan school weet ik niet meer zo goed, wel dat we een rietje tegen de verwarming hielden en dat werd warm dan kon je hem zo afrollen als een spiraal. en het afscheidsfeest toen we van school afgingen dat we allemaal verkleed waren.

  4de Openbare Lagere Montess..., 1957

  ?