marga schmitz

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marga schmitz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marga schmitz heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meer herinneringen aan het gebouw en de klas(sen)dan aan de andere kinderen!Misschien heette een van de juffen juf Oskamp?Mijn zusje Rita heeft ook op deze kleuterschool gezeten.

  Meer herinneringen aan het gebouw en de klas(sen)dan aan de andere kinderen!Misschien heette een van de juffen juf Oskamp?Mijn zusje Rita heeft ook op deze kleuterschool gezeten.Dat het een gunst was als de juf tussen de middag bij je thuis kwam eten,en dat zij op haar verjaardag van iedereen een cadeautje kreeg.

  Openbare Kleuterschool De V..., 1954

  De saamhorigheid,met elkaar optrekken na de nachtdienst tot in de middaguren,in het paviljoen wonen(5)heerlijk weg van thuis.

  De saamhorigheid,met elkaar optrekken na de nachtdienst tot in de middaguren,in het paviljoen wonen(5)heerlijk weg van thuis.

  st.Joris Gasthuis, 1968

  Naar het badhuis gaan,zwemdiplomaas halen,schooltuintjes,naar het museum.

  Naar het badhuis gaan,zwemdiplomaas halen,schooltuintjes,naar het museum. Meester Otto,Meester Blauw. Bij heel veel verschillende juffen en meesters gezeten,we waren een moeilijke klas. juf.Setton in de eerste klas In de klas zaten Rob Koster,Bobby Standaard,Marianne Man,Marian Nonneman,Marian Reynalda,Annetje Beentjes,Bea Schaap,Freek Huisman,Peter Liefhebber,ik weet ze bijna allmaal nog!

  Willem Barentszschool , 1956

  ?