Marga Raven

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marga Raven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marga Raven heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me er niet zoveel meer van herinneren.

  Ik kan me er niet zoveel meer van herinneren. 3e klas Engelenkoor. Die zat bovenaan de trap ons werk te controleren en gooide dat dan naar benenden als het niet goed genoeg was. Mijn beste vriendinnetje was toen Jolanda Spithorst. Die zie en spreek ik gelukkig nog steeds.

  Professor G. van der Leeuws..., 1975

  Ik weet nog dat ik het geweldig vond op school.

  Ik weet nog dat ik het geweldig vond op school. Ik zat bij Juf Brouns in de klas. Een lieverd kan ik me herinneren. 1 jaar bij meester de Waal en toen gingen we verhuizen :-( Mijn vriendinnetje toen en nu nog steeds is Sylvia Klebach. Ik heb overigens ook nog op de kleuterschool gezeten daar. De Lindebloesem. Ik heb geen idee meer hoe mijn juffen waren. Maar heb nog steeds het lepeltje. Mijn vader en tantes hebben overigens ook op de Boerhaaveschool gezeten. Thea, Dien en Piet Gras.

  Boerhaaveschool, Lagere school, 1972

  Een hele leuke school waar ik echt mijn beste schooltijd heb beleefd.

  Een hele leuke school waar ik echt mijn beste schooltijd heb beleefd. Hele leuke leraren waaronder Lammers en Schnack. Mijn vriendinnetje was Jolanda Spithorst waar ik nog steeds contact mee heb. En verder Bart Brijde (die in nog wel is in de stad tegenkwam) Brian Govers, Richard Gutske, Marcel ? en Arnold ?.

  Willem Ysbrandtz Bontekoe s..., 1978

  ?