Ontdek PLUS

Marga Lanting

Kent 17 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marga Lanting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marga Lanting heeft 20 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de zomermaanden zat ik steeds een aantal weken hier op school omdat wij in de zomerperiode een winkel hadden op Vlieland.

  In de zomermaanden zat ik steeds een aantal weken hier op school omdat wij in de zomerperiode een winkel hadden op Vlieland. Hierdoor zaten wij 3 maanden op het eiland en ging ik hier ook naar school. Was toch wel een heel bijzondere ervaring: handwerken in de duinen, gym (blikspuit) in het bos, het schoolreisje naar het Posthuis en meester Hupkes met zijn gitaar, het werken in groepjes en aan het eind van de week werd bekeken welk groepje het best had gewerkt en die kreeg een zak snoep.

  Vlieland, 1963

  Leuk dat klokkentorentje op één van de foto's: binnen in het halletje hing een dik koord en om de beurt mochten de kinderen hieraan trekken om de bel te luiden.

  Leuk dat klokkentorentje op één van de foto's: binnen in het halletje hing een dik koord en om de beurt mochten de kinderen hieraan trekken om de bel te luiden. Aan een dik koord vanaf de van Iddekingeweg iedere morgen naar school. Poppenkast, waarbij in het verhaal de waterleiding kapot ging en een straal water de klas ingespoten werd. Veel knutselen: een wijnfles verven en een bloempot, kralen van klei maken en verven en een ketting hiervan maken, en spatwerk met tandenborstel en kam (roodkapje). Buiten spelen met houten speelgoed.

  Kleuterschool de Anemoon, 1960