Marcus Valk

Kent 6 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Zevenhuizen

  Bekijk het volledige profiel van Marcus Valk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcus Valk heeft 0 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  School vond ik tijdens deze periode niet bijzonder.

  School vond ik tijdens deze periode niet bijzonder. De vrije tijd die je toen nog had kwam goed van pas, in die zin was het zeer leuke periode. De leukste leraren zijn trouwens altijd de leraren Nederlands geweest. Boris Wanders is mij het best bijgebleven met zijn "doe maar, dicht maar!" lessen, fantastisch.

  nienoordcollege, 1989

  Ik herinner mij dat ik dingen op de PC doen 'te' leuk vond.

  Ik herinner mij dat ik dingen op de PC doen 'te' leuk vond. De pauzes met "Magic", vond ik bijzonder. De heer Flink vergeet ik niet, omdat hij voor mijn gevoel altijd mij moest hebben. Was onder invloed tijdens de "Rodermarkt-ochtend" en had besloten om me ziek te melden voor het verplichte practicum. Had je toch gelijk Helena ;). Ik miste door een groepsopdracht een afspraak met een 'nieuwe' vriendin, had gelukkig geen gevolgen.

  Hanzehogeschool - HLO/CT, 1994

  School was toen nog leuk.

  School was toen nog leuk. Ik was ook altijd als eerste op school aanwezig. De doorgebrachte tijd heeft bij mij de diepste indruk achtergelaten. Verhalen van Meester Speersta en Oosterloo vond ik geweldig.

  Cornelis Jetsesschool, 1983

  ?