Marco Weysters

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Weysters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marco Weysters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Ik beschouw de periode op de Albert Plesmanschool als mijn leukste schoolperiode en ook voor mij was meester Ijzermans de tofste leraar waar ik ooit les van heb gehad.

  Ik beschouw de periode op de Albert Plesmanschool als mijn leukste schoolperiode en ook voor mij was meester Ijzermans de tofste leraar waar ik ooit les van heb gehad. Na deze school heb ik op het Lorentz College gezeten waar ik mijn HAVO en VWO diploma heb gehaald. Daarna ben ik naar de HEAO gegaan waar ik ben afgestudeerd in de "Accountancy". Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de Accountancy, eerst bij KPMG (t/m 2000) en daarna bij Deloitte & Touche in Arnhem waar ik nog steeds werkzaam ben. De namen die Diana van Maanen noemt herinner ik me nog wel. Ik ben benieuwd hoe het met hen gaat. Ik vraag me af of Diana en Saskia nog wel eens mensen uit onze oude klas spreken. Het lijkt me in ieder geval heel leuk om eens een reunie te houden met onze oude klas. Bij de meesten heb ik (incl. de periode bij kleuterschool De Klimop) 8 jaar in de klas gezeten. Mocht iemand uit onze oude klas dit berichtje lezen dan zou ik het leuk vinden als hij of zij een berichtje zou sturen naar mijn emailadres **********************

  2003, Marco Weysters
  ?