Marco van Reem

Kent 8 personen

Samenwonend , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco van Reem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marco van Reem heeft 2 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  VOLGENS MIJ KWAM IK HIER NET OP SCHOOL EN GINGEN ZE SAMEN MET JANLIGTHART.

  VOLGENS MIJ KWAM IK HIER NET OP SCHOOL EN GINGEN ZE SAMEN MET JANLIGTHART. MEESTER STAM, JUF BRITSTRA, NIJEMEIJSLAND, BROEKHUIZEN, MEESTER KOENDERS, DEMILT, KEUNING. ZAT MET MARCO BOUWMAN, MULLER EN NOG 1 ( 4 MARCO'S DUS)

  Oranjeschool, 1976

  Weet er niet meer zoveel van, alleen wat namen.

  Weet er niet meer zoveel van, alleen wat namen. Rob Vankan, Johan-Willem Brandt, Esther v.d. Brink, Mark....., Bjorn, Frank Hul. Nadat ik van school ging ong. 1976 nog wat contact met Rob.

  Talmaschool, 1975

  Meneer Veldstra was echt mijn "held" Ik zat toen in TTO opleiding met toffe gasten als Keim Janssen, Edgar Wieland.

  Meneer Veldstra was echt mijn "held" Ik zat toen in TTO opleiding met toffe gasten als Keim Janssen, Edgar Wieland. Les gehad van Peters(nederlands) Koster( schei en natuurkunde) Dekker( vaktekenen) Bluemink en Fortuin( theorie en praktijk) v Rechteren(lassen)Holstvoogd, Flendrie en Bralts( gym en zwemmen) en natuurlijk de nodige guldens uitgegeven in de frietzaak in de Rijpstraat(naast de kroeg van mijn oom). Menig bezoekje bij de rector en conrectoren afgelegd( resp. Rikken en Winkes/ Verhoeven)

  boulevard Heuvelink, 1985

  ?