Marco van eijk

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco van eijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marco van eijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier alleen de klassen 4 en 5 HAVO doorlopen (kwam van de mavo).

  Heb hier alleen de klassen 4 en 5 HAVO doorlopen (kwam van de mavo). Weet alleen nog de naam van de docent Jan van Wieringen (economie). Verder een docent recht (oudere statige man met een stijf been of was het een kunstbeen). Liep altijd met een stok. De namen die mij nog te binnen schieten: Carla Romeijn (woonde in diemen), Anita Meering (van het busbedrijf), Margo Schildkamp (haar ouders hadden een kapperszaak), Joy Catsburg. De werkweek naar België

  Pieter Nieuwland College, 1976

  Begon op deze school in groep 2.

  Begon op deze school in groep 2. Herinner mij alleen nog maar de docenten Aart Vuijk en Pols. Weet nog wel dat het een leuke tijd was. Dankzij de docenten foto van Margo Blijleven zijn er toch meer dierbare herinneringen naar bovengekomen. De gymlessen, nederlands (van Hartdorff) etc. Helaas kan ik van mijn mede klasgenoten alleen Anita Heidelberg herinneren.

  Christelijke Mavo Oost / MA..., 1973

  klas 5 en 6 bij meester Jan Drent (wat was hij zijn tijd ver vooruit).

  klas 5 en 6 bij meester Jan Drent (wat was hij zijn tijd ver vooruit). Wat ik mij kan herinneren is dat hij op een motor naar school kwam. De musical "Het koffertje van meneer Van Dalen en Bloemen voor de koning" (heb het programmaboekje nog met alle namen van mijn klasgenoten). Klas 4 meester Tuinstra (auto: 2cv inclusief helmpje). Zijn lessen waren altijd zeer "indrukwekkend". De stempels en opmerkingen in de huiswerkschriftjes als je goed je best had gedaan. Herinner mij ook nog dat je als leerling altijd een aantal traptreden (volgens mij 2) achter meester Tuinstra moest lopen. Je mocht hem absoluut niet inhalen (of verbeeld ik mij dit maar?). Verder stapelverliefd op Franny (woonde op het transvaalplein, vlak naast Ton Sloep). klasgenootjes o.a: Franny Eygenstein, Roland Greven, Eddy Stad, Loesje Worseling, Ton Sloep, Henny Dieters, Kenneth Heesbien. Ik woonde in de smitstraat, schuin tegenover de school.

  Oranje Vrijstaatschool, 1966

  ?