Marco van der Steen

Kent 19 personen

REG_PARTNER
Woont in Neustadt a/d Weinstrasse

  Bekijk het volledige profiel van Marco van der Steen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marco van der Steen heeft 0 klassenfoto's en kent 19 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hier kan ik me niet veel meer van herinneren .

  Hier kan ik me niet veel meer van herinneren ... behalve dat ik een keer voor de klas moest zingen en ik dat verschrikkelijk vond .. ging ook niet zo goed geloof ik ;)

  2014, Marco van der Steen

  In het begin vond ik het allemaal wel interessant, maar dat hield op toen ik te horen kreeg dat ik de 3-de jaar, stage jaar dus, moest overdoen.

  In het begin vond ik het allemaal wel interessant, maar dat hield op toen ik te horen kreeg dat ik de 3-de jaar, stage jaar dus, moest overdoen. Tot op de dag van vandaag begrijp ik nog steeds niet waarom, wat de echte reden daarvan was.

  2014, Marco van der Steen

  schoolvoetbal toernooi, "strijd" met de A.

  schoolvoetbal toernooi, "strijd" met de A.Schweitzer school, meester van de Sar, Juffrouw Slotje, Mr. Buis :-) .. Heb al bekende namen gezien ... b.v. Menno Zeilstra. Marjanne Koops ! ... wat leuk die foto's ! ... Heb er zo naar gezocht en nu eindelijk weer gevonden :-) ... Helaas is Mr. Buis niet meer ... toen ik dat hoorde was ik wel even erg triest.

  2004, Marco van der Steen
  ?