Marco Stolker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Stolker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marco Stolker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb van mijn elfde, ik was een jonge leerling, werd twaalf tijdens de kennismaking week, tot mijn twintigste op deze school gezeten.

  Ik heb van mijn elfde, ik was een jonge leerling, werd twaalf tijdens de kennismaking week, tot mijn twintigste op deze school gezeten. aan de eerste vier jaar heb ik geen bijzondere herinneringen. Mijn laatste vier jaar op de reproductie opleiding waren fantastisch en is een periode uit mijn leven geweest waar ik nog steeds met veel plezier aan terug denk. Er zijn in die periode vrienden voor het leven gemaakt. Ik heb bijzonder leuke herinneringen aan de lessen van Jan Otto. Wij hadden Nederlands en maatschappij-leer van hem in de namiddag en dan was Jan vers van de "Corner" op zijn best. Na school ben ik 10 jaar freelance illustrator geweest en werk nu inmiddels bijna 3 jaar in loondienst bij een post-productie bedrijf voor film en tv als senior 3D animator. Het meeste werk is foto-realistisch wat mij ook al aansprak toen ik op de repro met de airbrush in de weer was. marco _ stolker ett ******** ********

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1980

  Na de lagere school ben ik naar het Amsterdams Grafisch Lyceum gegaan.

  Na de lagere school ben ik naar het Amsterdams Grafisch Lyceum gegaan. 10 jaar gewerkt als freelance Illustrator en 3D animator. Nu in loondienst 3D animator voor TV en Film FX bij een postproductie bedrijf. Getrouwd en 2 kinderen. (Ik was trouwens degene die nog even bij de allerlaatste zwemles zijn voortanden stuksloeg op de glijbaan bij het Miranda bad..."Joost" is toen met mij mee geweest naar het VU) Zit allemaal weer recht hoor... :)

  Aeneas Mackayschool, 1977

  ?