Marco Rekkers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Rekkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Marco Rekkers heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik zat bij de eerste leerlinge...

  Ik zat bij de eerste leerlingen op de Brembocht. Tijdens de bouw zaten we op een school in Oerle. Mijn eerste meester was toen Jan van Zon (het latere schoolhoofd). Hij heeft mij letterlijk en figuurlijk de term "bij de lurven pakken" uitgelegd. De Brembocht was een heerlijke tijd. Veel gelachen altijd. Dit gold zeker voor de muziekles van juf Verheijen (of was haar naam anders). De muziekinstrumenten zaten in een oude kinderwandelwagen. Op een keer moest ik deze wagen gaan halen, maar ik reed iets te hard waardoor een wiel afbrak en de hele gang vol lag met instrumenten. Het is nadien nooit meer goed gekomen tussen haar en mij. Het schoolkamp en onze deelname aan Klassewerk in klas 6 zijn voor mij nog steeds momenten waar ik met veel plezier aan terug denk. Mijn eerste stille jeugliefdes liepen ook op die school rond. Ik wist het wel echter zij niet (Astrid Albers, Maaike ? en Karin de Groot). Naderhand nog vaak bij Van Zon langs geweest. De reuinie 25 jaar Brembocht was een leuk weerzien met oude bekende.

  2004, Marco Rekkers

  De periode op de Havo van het ...

  De periode op de Havo van het GSG is er een met een mengeling van gevoelens. Al die bekende maatjes van de Brembocht in Veldhoven (lagere school) gingen naar het A.v.Duinkerken college in Veldhoven en ik moest een half uur trappen naar Eindhoven. Ik heb daar de gevulde koek en de kano leren kennen zodat de boterhammen vaak naar de eendjes gingen ( sorry ma)Ik weet ook nog wel dat ik vrij onhandig in de aanpak met de meiden was en dat was jammer, want mijn stille liefde van weleer (Astrid Albers) schoof plotseling in klas 4 weer aan. Ik kreeg regelmatig een hint van een aantal meiden maar begreep deze destijds niet (ik kan er nu wel om lachen maar wat was ik blind zeg!) Ik heb vrij vaak de deur van de conrector gezien om de meest lullige dingen. Francorchamps op de brommer vanuit Veldhoven, wat een ervaring. We gingen met zijn vieren naar de F1. Ik weet nog dat ik eenmaal thuis van de brommer af geholpen moest worden na een rit van 5 uur en rond het vriespunt. Bier werd ook ontdekt en een kater was ook nog iets anders dan een beest op 4 poten met een staart. Ik herinner mij meer van de lagere school dan de Havo.

  2004, Marco Rekkers
  ?