Marco Ouwendijk

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Ouwendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marco Ouwendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van 1983 tot 1987 heb ik op deze school de LEAO-opleiding gedaan.

  Van 1983 tot 1987 heb ik op deze school de LEAO-opleiding gedaan. Vanaf 1987 tot 1991 heb ik MEAO gedaan. Op de LEAO heb ik een leuke tijd gehad, daar kan ik mij ook nog wel het een en ander van herinneren. Van de MEAO herinner ik mij eigenlijk niet zo veel meer. Het enige wat ik mij daar nog van herinner is dat ik in het examenjaar 1990 net niet mijn diploma haalde. Het scheelde geloof ik 2/10e punt. Ik moest mijn verblijf op deze school dus een jaartje verlengen. Gelukkig haalde ik mij diploma het jaar daarop wel. Ik heb MEAO-BA als opleiding gevolgd, maar het rare van alles is dat ik mijn carierre totaal niet in die richting ben gaan zoeken. Sinds dat ik van die school af ben, zit ik al heel mijn leven in de verkoop. Eerst in de elektronicahandel, nu in de autobranche.....

  Scholengemeenschap Beneden ..., 1983

  Wat betreft mijn klasgenootjes die tijd.

  Wat betreft mijn klasgenootjes die tijd... die herinner ik mij niet zo goed meer. Namen zeggen mij wel wat maar voor de rest..pfff nee dus. Wat ik nog wel herinner was die kuil, waar elke maandagochtend en vrijdagmiddag gezongen werd door de klassen. Dat is nu nog steeds zo weet je.... Mijn vriendin is nu lerares op die school (heet nu alleen "De Groene Hoek"). Het gekke is dat zij nu collega is van sommige "juffrouwen" waar ik toen les van gekregen heb. Juffrouw v.d. Schee bijvoorbeeld.. Grappig.

  Wevershoek, 1977

  ?